facebook     twitter2  

 

Tentoonstelling foto’s en maquette van Keer
 

Na de bijzonder succesvolle tentoonstelling van schilderijen van vorig jaar is er dit jaar weer een fototentoonstelling. Onze werkgroep foto’s heeft een selectie gemaakt uit de paar duizend foto’s die onze Stichting de afgelopen jaren heeft verzameld. Die selectie heeft geleid tot meer dan 400 foto’s van Keer, Honthem en ’t Rooth die op de tentoonstelling te bezichtigen zijn. En als vanouds komt u van alles tegen; foto’s over wonen, werken, vrije tijd, bijzondere gelegenheden zoals bruiloften, kermis. Net zoals bekende en misschien minder bekende personen; individuele portretten of groepsfoto’s, echtparen met of zonder hun kinderen. Het is allemaal te zien.

Daarnaast is de unieke maquette Jean Spronck (va Mathieu va Sjiel va Nandsje) te zien. Hij heeft de maquette aanzienlijk uitgebreid. Ze meet thans 1.22 m x 3.00 m en is tweemaal zo groot geworden! U kunt Keer bekijken zoals het omstreeks de jaren 50 van de vorige eeuw heeft uitgezien.
Een belevenis: die maquette moet u gezien hebben!

Wanneer?
- op zaterdag 24 november van 13.00 tot 18.00 uur
- op zondag 25 november van 11.00 tot 18.00 uur

Waar?
- in ’t Keerhoes aan de Limburgerstraat

Toegang gratis
- de toegang is uiteraard gratis!

Afhalen jaarboek de Keerder Kroniek 2018
Tijdens de openingstijden van de tentoonstelling kan ook de nieuwe Keerder Kroniek 2018 worden afgehaald. De abonnéeprijs is sedert 2007 en dus elf (!!) jaar niet veranderd; nog steeds € 9,00!! Mocht u exemplaren van de Kroniek missen: geen probleem! Ze zijn verkrijgbaar tegen slechts € 3,-- per jaargang.
Tevens zijn - tegen een wel heel bijzondere prijs - de laatste exemplaren te koop van de jubileumboeken 2005 (€ 10,00) en 2011 (€ 12,50).
Wees er snel bij: op = op!!!

Gelegenheid voor gezellig praatje
U bent van harte welkom. Er  is meer dan voldoende gelegenheid om er een gezellig middagje van te maken!
Koffie, thee, vlaai, een biertje, wijntje of fris is uiteraard verkrijgbaar.