Wat gebeurde er in augustus 1967?

Wat gebeurde er zoal in ons dorp in augustus 45 jaar geleden (1967). Bron Oonder Os.
Zondag 13 augustus
- vindt om 10.00 uur in clublokaal L. Bessems de jaarvergadering van de jeugdvoetbalclub plaats. Bij afwezigheid zonder geldige reden is betaling van een boete van f 0,50 verplicht. De vergadering is ook toegankelijk voor de ouders van de leden.
Woensdag 30 augustus
- maakt de Vrouwenbond haar jaarlijks uitstapje. De reis gaat dit jaar naar Antwerpen waar o.a. een boottocht op de Schelde gemaakt wordt. ‘s Avonds wordt naar Zonhoven gegaan waar volop gedanst kan worden. De prijs bedraagt f 7,00.
En verder nog…..
- Het eerste zestal van handboogschutterij Amicitia behaalde op het jubileum handboogconcours van de Bosjagers in
Herkenbosch een uitstekende tweede plaats in de Ere-afdeling. Aan dit tournooi namen maar liefst 110 zestallen
deel. Het zestal bestond uit P. Geelen, P. Bisscheroux, J. Boumans, A. Eijssen, S. Vaessen en J. Schillings.
- Te koop Erres wasmachine met wringer, grote wasketel en spoelbak. Alles in prima staat. Fam. Brouwers, Bemelerweg
13, alhier.
- De heer Paulus Simon heeft na 6 jaar zijn functie als voorzitter van de V.V. Keer neergelegd. Hij is tot dit besluit
gekomen i.v.m zijn vergevorderde leeftijd en enige tegenslag de laatste tijd wat betreft zijn gezondheid. Deze markante
voorzitter ontbrak geen enkele zondag bij de wedstrijden en trainingen en schrok er niet voor terug het goede voorbeeld te
geven bij het verrichten van werkzaamheden aan terrein of in kleedlokaal. Door de jaarlijkse door hem georganiseerde
wedstrijden windbuksschieten hield hij de vereniging financieel mede overeind.
- Het bestuur van de dames handbalclub Wit-Groen heeft besloten de vereniging op te heffen wegens gebrek aan
voldoende belangstelling bij de dames.

Bron Oonder Os

 Zondag 13 augustus
vindt om 10.00 uur in clublokaal L. Bessems de jaarvergadering van de jeugdvoetbalclub plaats. Bij afwezigheid zonder geldige reden is betaling van een boete van f 0,50 verplicht. De vergadering is ook toegankelijk voor de ouders van de leden.

Woensdag 30 augustus 
maakt de Vrouwenbond haar jaarlijks uitstapje. De reis gaat dit jaar naar Antwerpen waar o.a. een boottocht op de Schelde gemaakt wordt. ‘s Avonds wordt naar Zonhoven gegaan waar volop gedanst kan worden. De prijs bedraagt f 7,00. 



En verder nog…..
- Het eerste zestal van handboogschutterij Amicitia behaalde op het jubileum handboogconcours van de Bosjagers in Herkenbosch een uitstekende tweede plaats in de Ere-afdeling. Aan dit tournooi namen maar liefst 110 zestallen   deel. Het zestal bestond uit P. Geelen, P. Bisscheroux, J. Boumans, A. Eijssen, S. Vaessen en J. Schillings.
- Te koop Erres wasmachine met wringer, grote wasketel en spoelbak. Alles in prima staat. Fam. Brouwers, Bemelerweg   13, alhier.
- De heer Paulus Simon heeft na 6 jaar zijn functie als voorzitter van de V.V. Keer neergelegd. Hij is tot dit besluit  gekomen i.v.m zijn vergevorderde leeftijd en enige tegenslag de laatste tijd wat betreft zijn gezondheid. Deze markante voorzitter ontbrak geen enkele zondag bij de wedstrijden en trainingen en schrok er niet voor terug het goede voorbeeld te  geven bij het verrichten van werkzaamheden aan terrein of in kleedlokaal. Door de jaarlijkse door hem georganiseerde  wedstrijden windbuksschieten hield hij de vereniging financieel mede overeind. 
- Het bestuur van de dames handbalclub Wit-Groen heeft besloten de vereniging op te heffen wegens gebrek aan  voldoende belangstelling bij de dames.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME