Steun de Historische Kring met de Raboclub-support-actie 2020

Logo HKC 5
Rabo ClubSupport-aktie 2020

Beste mensen,

De Rabobank Zuid-Limburg Oost stelt ook dit jaar weer via haar Rabo ClubSupport-aktie 2020 een geldbedrag beschikbaar voor de ondersteuning van het lokale verenigingsleven.
Ook onze Historische Kring Cadier en Keer kan van de bank een donatie ontvangen; hoe hoger het aantal stemmen, hoe hoger de donatie van de bank.

Als u lid bent van de Rabobank Zuid-Limburg Oost dan ontvangst u in september per post uw persoonlijke stemcode.
Hiermee kunt u in de periode van 5 oktober 2020 tot 25 oktober 2020 uitbrengen op uw favoriete verenigingen of stichtingen.
Wel is het zo dat u op een en dezelfde vereniging/stichting kunt uitbrengen.

Ons verzoek:

Als u onze Historische Kring een warm hart toedraagt – wat wij uiteraard hopen – kunt u laten zien dat u ons steunt in het werk wat wij doen.

Gebruik dan ook uw twee stemmen voor onze Historische Kring Cadier en Keer.

U vindt onze Historische kring onder het hoofdstukje: CULTUUR

Onze zéér hartelijke dank!!!

Voor voor verdere informatie kunt u terecht bij:

Harry Beckers,            Jo Purnot                       Margriet Beetstra-Tillie

)43-4072031                043-4071385               043-4072271

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME