Andere uitgaven

Te koop: 

Fotoboek 2011: Cadier en Keer, Honthem en 't Rooth, in woord en beeld

Het is een uniek fotoboek geworden: Cadier en Keer, Honthem en ’t Rooth in woord en beeld’. De titel dekt de lading helemaal: het leven van onze inwoners in de drie dorpen vindt u terug in bijna 600 foto’s. Deze bestrijken een kwart eeuw: vanaf 1900 tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw.

Uiteraard zijn alle foto’s voorzien van een bijschrift en hebben we ervoor gekozen om de foto’s ‘te ondersteunen’ met korte artikelen. Het is daarom niet uitsluitend een boek met foto’s; het is méér. Het boek zal u terugvoeren in de tijd en u niet alleen een kijkje gunnen in het dagelijks leven van onze vroegere inwoners, maar ook in dat van nog maar enkele jaren terug

Het boek telt 256 pagina’s met ca. 750 foto’s en andere informatie.

Bestellen kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,
met vermelding van uw naam, voorletters en adres en eventueel telefoonnummer

Het boek kost 10,00 euro. 

 

DVD 2008

U ziet hier de mooie DVD-omslag voor een bijzondere DVD. De DVD kost € 12,50 en is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

dvd_2008

 

Ós Keer; ‘ne tiêd truuk

Door onze Historische Kring is bij haar tienjarig bestaan in 2005 een boekwerk uitgegeven, met als titel "Ós Keer, ‘ne tiêd truuk". In dit helder geschreven en bijzonder aantrekkelijk vormgegeven boek wordt - in woord en beeld (foto's, ansichtkaarten etc.) - een indruk gegeven van het dagelijks leven in Cadier en Keer, in de periode 1875 - 1950. Naast de vele, nooit eerder vertoonde foto's is nog een onderdeel dat de bijzondere aandacht verdient. De auteur van het boekwerk (Jo Purnot) heeft zich gebogen over de "eigenaardigheden" van het ‘Keerder' dialect. In verschillende - over het boekwerk verspreide bijdragen - komen nagenoeg alle aspecten van het Keerder dialect aan de orde. Van het boekwerk is nog een beperkt aantal exemplaren te koop; de prijs bedraagt € 10,00.


Keer, wie ‘t waor

Door de Vereniging tot Natuurbehoud is bij haar vijfentwintigjarig bestaan in 1991 een fotoboek uitgegeven met uitsluitend oude foto's van Cadier en Keer.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME