Wat gebeurde er in maart 1968

Bron Oonder Os

 

Maandag 4 maart
wordt om 7.30 uur in café Leike Bessems een interessante voetbalspelregel avond gehouden. Dit gebeurt d.m.v. dia’s. De entree is gratis en is voor iedereen toegankelijk.

 

Zaterdag 9 maart
wordt om 6 uur in de parochiekerk de nieuwe pastoor A. Wolfs geïnstalleerd door de Eerw. Deken van Gronsveld. Na de installatie en H. Mis wordt in een feestelijke stoet, met de fanfare voorop, naar de hal van de meisjesschool getrokken. Daar wordt een receptie gehouden zodat iedereen de pastoor welkom kan heten.

 

Zaterdag 10 maart
wordt om half acht voor de bejaarden in de hal van de meisjesschool een grote kienavond georganiseerd

 

 

 

Zondag 17 maart
houdt P.D.V. de Luchtbode de eerste oefenvlucht van het seizoen. De duiven worden gelost in Henri-Chapelle.

 

Donderdag 21 maart
22 - 23 en 24 maart wordt in zaal Leike Bessems de eindstrijd van het biljartkampioenschap van Nederland eerste klasse Libre-Groot gehouden.

 

Vrijdag 22 maart
geeft de toneelgroep “Maastricht 46”, op initiatief van de fanfare, om 8 uur in zaal Gilissen een uitvoering van het toneelstuk “Op blote voeten in het park”. De toegangsprijs bedraagt f 1,50.

 

Zaterdag 23 maart
organiseert het uniformenfonds van de fanfare samen met de kaartvereniging “21” een groot koejong kaart tournooi in zaal Lambert Heusschen. Aanvang 8 uur. Tevens organiseert het uniformenfonds deze avond een dansavond met het orkest The Blue Five in zaal Gilissen. Aanvang 20 uur.

 

Maandag 25 maart
slaagde Twanny Oostenbach met lof voor het school verkeersexamen.

 

Zaterdag 30 maart
en zondag 31 maart vindt er in de hal van de meisjesschool een grote Voorjaarsshow plaats van de door de kinderen van de lagere school gemaakte handwerken. Zo zijn door de leerlingen van de derde klas kledingstukjes gemaakt voor de negertjes van  Zuster Benadette. Tevens vindt er een geweldige loterij plaats en kunnen enveloppen getrokken worden voor een kwartje, altijd prijs. De totale opbrengst bedroeg uiteindelijk f 1200 en ging naar de missie van Zuster Bernadette.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME