Wat gebeurde er in oktober 1968

Bron Oonder Os

 Zondag 6 october
neemt de fanfare  onder leiding van dirigent Marcel Arbeel deel aan het Bondsconcours in Heerlen. De fanfare behaalde in de afdeling Uitmuntendheid een eerste prijs met 291 punten.  Dezelfde avond werd de fanfare bij oliehandel Geelen aan de Kerkstraat afgehaald door de drumband en ging men naar het clublokaal Gilissen. De dag erna werd 's middags  het korps ontvangen op het gemeentehuis.  's Avonds vond er een receptie plaats in zaal Glissen. 

 Zondag 6 october
zal pater John Oostenbach tijdens de H. Missen preken en collecteren. De opbrengst is bestemd voor een ambulance auto voor de missiepost Berekum in Ghana. De collecte bracht 1100 gulden op.  

 Vrijdag 11 october
houdt de Vrouwenbond de jaarlijkse Moederavond. De avond begint om 7 uur met een H. Mis in de parochiekerk. Daarna gaat men gezamenlijk naar de hal van de meisjesschool waar een koffietafel wordt aangeboden. Van 9 tot 11 uur is er kienen. Alle moeders van de parochie worden verwacht.     

 Vrijdag 18 october
opent slagerij E. Nelissen de nieuwe zaak aan het Raadhuisplein no. 9. I.v.m. de verhuizing van Kerkstraat no. 8 naar de nieuwe locatie is de slagerij 3 dagen gesloten.  

 Vrijdag 18 october
wordt de nieuwe gymnastiekzaal aan de Groenstraat geopend. Zaterdag 19 october kunnen de inwoners van 6 tot 9 uur de nieuwe zaal bezichtigen.

 En verder nog ………….

 -  de najaarskermis wordt dit jaar gehouden op 27, 28 en 29 october.

-  gedurende de octobermaand wordt elke dag het rozenhoedje gebeden ’s avonds om kwart voor zeven, onmiddellijk voor de avondmis.  ‘s Zondags zal het rozenhoedje gebeden worden om  3 uur

- Te koop aangeboden trapnaaimachine, geen zig-zag. W. Bemer, Limburgerstraat 46, Alhier.

- De parochie heeft over het jaar 1967 een tekort van f. 1445,77.

- Drankenhandel G. Roumaat aan de Kerkstraat ( nu huisnr. 181) is overgenomen door H. Weusten.  H.Weusten, de “Gulpen-bier agent”, is gehuisvest op het adres  Limburgerstraat no. 95.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME