Wat gebeurde er in december 1968

Bron Oonder Os

 Zondag 1 december
wordt om 14.00 uur Sint Nicolaas door de fanfare afgehaald bij hotel Simonis aan de Rijksweg. Daarna gaat men in stoet naar zaal P. Gilissen aan de Kerkstraat.

 Woensdag 4 december
houdt de Vrouwenbond de jaarlijkse Sint Nicolaasavond. Iedereen maakt een pakje ter waarde van 5 gulden en verpakt het in een krant. De avond begint om 6.30 uur en om 8.00 uur komt Sint Nicolaas en Zwarte Piet langs. Daarna begint een gezellige avond. 

 Vrijdag 6 december
wordt om 18.30 uur in het gemeentehuis  de tentoonstelling “Facetten” door burgemeester van Laar geopend. Deze tentoonstelling is samengesteld door de Dienst Beeldende Kunsten van de Culturele Raad Limburg.

 Zondag 8 december
speelt op veelvuldig verzoek in café de “Oude Toren” het duo Betsie en Jo. Ook zondag 22 december speelde dit orkest bij Lambèr en Gerda.

 Dinsdag 17 december
is er om 20.15 uur een bijeenkomst in de kelderruimte van het gemeentehuis. Verwacht worden alle dames, die zich aangemeld hebben voor de nieuw op te richten damesgymnastiekclub. Contactpersoon is mevrouw S. Weijers, Kapelweg 38, tel. 556.

 Donderdag 19 december
opent supermarkt Vivo zijn deuren aan het Raadhuisplein. Inmiddels zijn aan het Raadhuisplein al gevestigd: café Bessems, slagerij Nelissen, winkelbedrijf Heusschen, kapsalon Gorissen en drogisterij Donners. 

 Vrijdag 20 december
kunnen de inwoners van Cadier en Keer vanaf 9. 00 uur bij het oude gemeentehuis weer kerstdennen kopen. De prijs bedraagt dit jaar f 1,50.

 En verder nog ………….
• 
vanaf deze maand gevestigd in ons dorp de erkend antenne-installateur E. Ubags, Julianastraat 28. Hier kan men ook terecht voor het reviseren van de eigen antenne. Bovendien verkoop van alle onderdelen.  
• 
Deze maand is café “De Hazehook “ geopend, het voormalige café Bessems (bij Leike). De Hazehook wordt gerund door mevrouw M. Deckers-Spronck beter bekend onder de naam “Maj va Trees”. 
• 
In de winter zal de eerste H. Mis op zondag om half acht zijn. Na de winter is de eerste H. Mis weer om zeven uur. Op verzoek van velen vindt  de H. Mis in de Kerstnacht om 12.00 plaats. De andere H. Missen zijn op 1e Kerstdag om 7.30 , 10.00 en 11.30 uur.  Wie in de Kerstnacht de H. Communie ontvangt, mag, indien hij dit wenst, ook in de latere H. Missen communiceren.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME