Wat gebeurde er in ons dorp zoal in mei 1969
Bron Oonder Os.

Zaterdag 10 mei
maakt de bejaardenvereniging een uitstapje naar Brussel. Vertrek 7.00 uur vanaf het Raadhuisplein.  

Zondag 11 mei
houdt de Vereniging tot Natuurbescherming een wandeltocht in de omgeving van ons dorp. Men vertrek om 2 uur n.m. vanaf het clublokaal in het oude gemeentehuis en iedereen is welkom.

Zondag 11 mei
wordt er om 14.30 uur in de sporthal aan de Groenstraat een grote Judo–Jui Jitsu demonstratie gegeven. De demonstratie wordt gegeven door J. Fenelle, 2e Dan en T. Huntjens, 1e Dan. Het ligt in de bedoeling om bij voldoende belangstelling een judoclub in ons dorp te beginnen voor jong en oud. Degenen, die interesse hebben, kunnen zich na de demonstratie in de sporthal opgeven.

Donderdag 15 mei
Hemelvaartsdag wordt voor de 17e keer de jaarlijkse Internationale Margraten Wandeltocht gehouden. Dit jaar is de organisatie in handen van de wandelsportvereniging de Globetrotters uit Heer en de Nomaden uit ons dorp. Dit is de eerste keer dat de Nomaden deze tocht mede organiseren. Dit jaar worden circa 10.000 deelnemers verwacht. Zij vertrekken allen vanaf Huize St. Joseph en lopen via de Amerikaanse begraafplaats.     

Donderdag 15 mei
Hemelvaartsdag doen 53 kinderen om 9.00 de H. Communie. Enkele namen: Peter Vandenboorn, Nico Fraats, Rudy Schijns, Mariëlle Schmitz, Lenie Last, Mietske Beijers.

En verder nog …………
De drie dagen voor Hemelvaart zijn de zgn. Kruisdagen. Op deze dagen wordt gebeden voor de vruchten der aarde en in het algemeen om Gods zegen over onze arbeid. Op de maandag en dinsdag voor Hemelvaart wordt er vanuit de kerk een korte bidprocessie gehouden 

Gebruikers
5
Artikelen
2075
Artikelen bekeken hits
9292357

Today 6

Yesterday 49

Week 243

Month 867

All 178460

Currently are 46 guests and no members online

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME