Bron Oonder Os.

Zaterdag 14 juni
de Vereniging tot Natuurbescherming een bezoek aan Brussel.  

Zaterdag 14 juni
vindt om 6 uur de repetitie van fanfare Sint Blasius plaats in het weiland tegenover het café van wed. Beuken op ’t Rooth. De repetitie wordt afgesloten met een gezellig “concertje”. Bij slecht weer vindt alles plaats in het zaaltje van het café.  

Zaterdag 14 juni
speelt V.V. Keer 1 om half zeven een vriendschappelijke wedstrijd tegen een combinatie van MVV 3 en 4. Deze wedstrijd zal benut worden om de spelers kennis te laten maken met de  nieuwe trainer heer Poismans.

Donderdag 19 juni
is er voor de zesde-klassers een verdiepingsdag in Eckelrade. Pater Reckman zal de conferenties geven. De verdiepingsdag duurt van 9 tot 17 uur. Graag brood meenemen. Voor drinken wordt gezorgd.

Zondag 22 juni
neemt het A-1 elftal van de voetbalclub deel aan het toernooi van R.C.D. uit Dordrecht.
De uitnodiging om deel te nemen aan dit bijzonder sterk toernooi was te danken aan de nieuwe voorzitter van de jeugdafdeling de heer Frans van Doorn

Zondag 22 juni
zullen de kinderen van de zesde klas hun doopbeloften hernieuwen onder de H. Mis van 9 uur. Om kwart voor negen vertrekken de kinderen met de fanfare voorop naar de kerk. 

Zaterdag 28 juni
wordt er ter gelegenheid van het behaalde kampioenschap van het A1-elftal van 19.00 tot 20.00 uur een receptie gehouden in café Bessems aan het Raadhuisplein. Leider van het elftal was Luciën Vaessen en trainer Pierre Custers. Onder zeer grote belangstelling werd de beslissingswedstrijd tegen Eijsden op het veld van Heer met 1-0 gewonnen. Doelpuntenmaker was Eugène Huntjens. De Keer keeper Jean Beckers stopte met een katachtige sprong een strafschop.   

 

Zondag 29 juni

houdt de fanfare om half zes haar jaarlijks Zomerconcert in het weiland van de heer H. Bröcheler, dat gelegen is achter garage Seegers. De harmonieën St. Laurentius uit Bemelen en Diligentia uit Eckelrade zullen deze avond een concert geven.   

Maandag 30 juni
wordt er op het sportcomplex aan de Bemelerweg een sportdag georganiseerd voor de kinderen van de lagere school met als inzet: “sportjongen- en sportmeisje 1969”. Om 3 uur wordt ter afsluiting een voetbalwedstrijd gehouden tussen het schoolelftal en een elftal “Prominenten”. De wedstrijd wordt geleid door burgemeester van Laar.

En verder nog …………

  • J. Pirnaij, Julianastraat 20,  het adres voor heerlijke ijstaarten. Speciaal voor de aanstaande kermisdagen. Prijzen vanaf Fl. 1,50 tot 3,90.
    Bestellen voor  donderdagavond.
  • Tijdens het jaarlijks Koningsschieten op Tweede Pinksterdag werd Ad Boumans de nieuwe schutterskoning 1969 van handboogschutterij Amicitia. De eerste schutterskoning op de nieuwe banen op het sportcomplex aan de Bemelerweg.
  • Het door de jeugdvoetbalclub georganiseerd jeugdtoernooi voor B-elftallen is gewonnen door Geertruidse Boys.
  • De fanfare heeft twee nieuwe vlaggendraagster t.w. de vriendinnen Hilde Deckers en Hilde Bemer.
  • De uitslag van de ballonnenwedstrijd, die werd gehouden bij de opening van het winkelcentrum (Raadhuisplein) is als volgt: 1. Gerard Lemmerling  2. Jeanine Lemmens 3. Mieke Honée. 
Gebruikers
5
Artikelen
2075
Artikelen bekeken hits
9292212

Today 6

Yesterday 49

Week 243

Month 867

All 178460

Currently are 32 guests and no members online

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME