Bron Oonder Os.

Donderdag 4 september
gaat de Vrouwenbond op excursie naar Goirle, waar de fabrieken voor huishoudelijke apparaten worden bezocht. Na de excursie wordt hen door de fabriek een Brabantse koffietafel aangeboden. ’s Avonds gaan de dames nog naar café Savanna in België. De kosten van deze dag bedragen f 4.50.

Zaterdag 13 september
zullen de café s ter gelegenheid van het bevrijdingsfeest tot 1.30 uur geopend zijn. Voor de schoolgaande kinderen is er deze dag een lampionnen optocht onder de begeleiding van de fanfare. Vertrek om 6.30 uur vanaf het Raadhuisplein. Na de optocht geeft de fanfare om  7.15 uur een concert op het Raadhuisplein.  

Woensdag 17 september
houdt het Nederlands Rode Kruis een filmvoorstelling in zaal Gilissen aan de Kerkstraat. Om 16.00 uur begint de kindervoorstelling “Klopjacht in Holland”. Toegangsprijs f 0,50. Om 20.00 uur begint de hoofdfilm “Imitation of live”. Toegangsprijs f 1,50.

Zaterdag 27 september
zal de voetbalclub met donateurskaarten langs de deur komen. De opbrengst komt ten goede aan de ruim 80 leden, zowel junioren als senioren.

Zaterdag 27 september
treedt de trouwe drummer van de fanfare Bennie Essers (va Pietsje) in Geulle in het huwelijksbootje. De gehele vereniging wordt om 19.00 uur in het verenigingslokaal verwacht waarna men gezamenlijk vertrekt naar Geulle.  

En verder nog …………

-       Jo Kleijnen heeft het Keerder kampioenschap biljarten gewonnen.

-       In de maand augustus is tijdens de schaalcollectes in de kerk f 1145,76 opgehaald. Aan kerkbijdrage werd in de maand augustus  f 1770,80 ontvangen.

-       Onlangs slaagden voor het E.H.B.O. diploma te Gronsveld onze dorpsgenoten mevr. Fraats-Daemen, Bemelerweg 17 en mevr. Hoogenboom-Fraats, Rijksweg 62.

-       Op 10 september is in het gemeentehuis de Jeugdraad Cadier en Keer geïnstalleerd. Deze jeugdraad is samengesteld uit leden van de jeugdvoetbalclub, de        Nomaden, ontspanningsvereniging “Keer”, de handboogschutterij, dames ontspanningsvereniging, aktiegroep jeugdwerk Keer, parochie, gemeente en streekontwikkeling. Het dagelijks bestuur, door de leden van de jeugdraad gekozen, ziet er volgt uit: voorzitter is dhr. Deenen, secretaris/penningmeester dhr. De Klerk, de leden zijn mevr. Peters en de heren  Vliegen en Boumans. Adviseur is dhr. Disco.   

-       De samenstelling van het eerste oudercomité  van de lagere school bestaat uit de volgende ouders: de heren Werker, Wesselius, Severijns, Weijers, Beijers, Hilhorst, Adriaens en de dames Selij-Tunnissen en Schillings-Daemen. 

Gebruikers
5
Artikelen
2075
Artikelen bekeken hits
9292329

Today 6

Yesterday 49

Week 243

Month 867

All 178460

Currently are 40 guests and no members online

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME