Wat gebeurde er zoal in ons dorp in november 45 jaar geleden (1971)


Bron Oonder Os.

Dinsdag 2 november
is er voor de leden van de L.V.B. de eerste les van de cursus “variaties met brood”. De les begint om half acht en wordt gegeven thuis  bij mevr. G. Lacroix, Kerkstraat 29. 

Vrijdag 5 november
houdt de damesvereniging in zaal L. Heusschen een feestavond voor alle leden, hun echtgenoten of verloofden. Er wordt begonnen met een koffietafel. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het duo “Betsie en Jo”. In de loop van de avond vindt er ook nog een grote loterij plaats. 

Vrijdag 12 november
organiseert de actiegroep – Jeugdraad, die bestaat uit John Schillings, Miriam Selij en Lei Last, een dropping voor 16 jarigen en ouder. Het verzamel- en eindpunt is café de Oude Toren. Vertrek 19 uur.  

Zaterdag 13 november
houdt de bejaardenvereniging in de aula van de school aan de Groenstraat haar jaarlijkse feestavond. Om 18 uur wordt in aula een H. Mis opgedragen. Om 18.30 uur begint de koffietafel waarna een  gezellig bijeenzijn begint. Het amusementsprogramma wordt geheel belangeloos verzorgd door de carnavalsvereniging de Klenderaire 

Dinsdag 16 november
en dinsdag 23 november is er voor de leden van de damesvereniging om 8 uur thuis bij mevr. C. Kleijnen, Kerkstraat 88 een les voor het maken van drie verschillende soorten warme vleesschotels met verschillende sausen. De kosten bedragen fl. 5,00 

Zondag 21 november
Na 5 jaren verlaat kapelaan Th. Blom onze parochie. Na de H. Mis van 11 uur is er in de kerk gelegenheid om hem persoonlijk een hand te drukken.

 En verder nog …………
- Op de onder leiding van de componist Jean Absil gehouden piano examens voor de jury superieur te Brussel behaalde onze dorpsgenoot de 10 jarige Servé Stassen wonende aan de Keunestraat zijn eerste diploma. Hij kreeg tevens een onderscheiding van de jury, omdat hij 51 van de 60 te behalen punten verwierf.
Kruidenierszaak/supermarkt van Geleen – Vliegen, Kerkstraat 4 is per 1 november gestopt met haar activiteiten.

Gebruikers
5
Artikelen
2075
Artikelen bekeken hits
9307336

Today 36

Yesterday 18

Week 105

Month 1054

All 178647

Currently are 14 guests and no members online

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME