Bron Oonder Os

 Zondag 1 augustus
neemt zuster Bernadette afscheid van de Keerder gemeenschap. Dit gebeurt van half 11 tot 12 uur in de kleuterschool het “Bernadette Hofke”.

 Het eerste en tweede elftal van de V.V. Keer nemen zondag 1 augustus deel aan de seriewedstrijden, georganiseerd door R.K.I.V.V. uit Ingber.

 

Zondag 8 augustus
organiseert de Jonkheid van Honthem een groot weidefeest. Fanfare Sint Blasius zal het geheel muzikaal opluisteren. Er zijn weer diverse attracties zoals een schiettent, hengeltent en kegelbaan. De Jonkheid hoopt veel mensen uit Cadier en Keer en ’t Rooth te mogen begroeten zodat de cramignon en reidans weer gedanst kunnen worden.
 Woensdag 11 augustus
beginnen weer de trainingen van de handbalclub “Groen-Wit”.  De selectie bestaat dit seizoen uit de dames: L. Haessen, J. Spronck, M. Boumans, J. Lemmens, L. Boumans, A. Vaessen, M. Fraats, M. Daemen, E. Doyen, Y. Kessels, M. Bessems, L. Lemmens en R. Vaessen
 Zondag 15 augustus
Hoogfeest van Maria Ten Hemelopneming zal na de mis van 8.30 uur de processie uitrekken. Dit jaar wordt evenals vorig jaar de korte route gelopen. Bij de kapel aan de Keunestraat en bij de heer Jos Spronck aan de Limburgerstraat is een rustaltaar ingericht.  

 Zondag 15 augustus is in zaal Heusschen vrij dansen met het orkest Blue Combo. De zaal is geopend tot 1 uur.

Zondag 22 augustus
houdt de fanfare een groot weidefeest in de weide gelegen schuin tegenover de Boerenleenbank in de Dorpstraat. Aanvang half zes.
 
Dinsdag 24 augustus
houdt spaarclub Victoria om 8.30 uur haar jaarvergadering in café Heusschen

en verder nog…

 de wijkverpleegster gaat deze hele maand op vakantie. Zij zal vervangen worden door zuster Walfrieda en mej. Zr. Hamilton.

 Op het adres Kerkstraat 28 is een Magneet-Sachs bromfiets te koop.

 Na een ingezonden brief van ene E.S. in Oonder Os volgen nog meerdere ingezonden stukken. Wat was het geval: naar aanleiding van het optreden van de fanfare bij de receptie van zuster Bernadette schreef E.S. dat de fanfare uitstekend muziek maakte maar dat het marcheren en de algemene disipline (roken van sigaretten en sigaren en het zwaaien naar mensen langs de kant tijdens het uittrekken) niet goed was. Over voornamelijk het slecht marcheren ging de discussie in het parochieblad. De redactie maakte uiteindelijk een eind aan deze discussie en de voorzitter van de fanfare, Wiel Bemer, mocht als laatste hierop reageren.   

 Smeets confectie-ateliers vraagt voor haar atelier in Rothem beschaafde meisjes als stiksters en leerling-stiksters.  De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo is er buiten een hoog loon ook nog o.a een ruime spaarregeling voor de uitzet, drie koffiepauzes per dag en muziek tijdens de werkuren. En naast dit allemaal is het atelier ook nog goed te bereiken. Het ligt namelijk vlakbij de bushaltes van de EBAD en L.T.M.. 

 Het Kerkbestuur verzoekt de 42 gezinnen die na invoering van de gezinsbijdrage, dit nog niet voldaan hebben, dit alsnog te doen. 

 

Gebruikers
5
Artikelen
2075
Artikelen bekeken hits
9255476

Today 17

Yesterday 44

Week 184

Month 1147

All 177496

Currently are 28 guests and no members online

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME